Vedd lazán!

Vedd lazábban a céljaidat!

Hogy ne csak az év elején meghozott céljaid, hanem a többi vágyad is könnyebben megvalósuljon!

Mindegy, hogy milyen dátum szerepel a naptáradban, ugyanis amikor el akarsz érni valamit az életedben, van, hogy küzdesz és erőlködsz, és mégsem sikerülnek a dolgok. Ilyenkor pedig akaratlanul leblokkolod magad!

Ez a nem tudatos akadály főként akkor alakul ki, amikor annyira kétségbeesetten akarsz valamit, hogy újra meg újra nekiveselkedsz, hogy végre valahára valóra váltsd azt.

A kétségbeesés mértéke

Most egy mini gyakorlat következik. Az alábbi mérő segítségével pontosan határozd meg a kétségbeesésed mértékét. Tehát az a kérdés:
Hogy érzed, milyen fokú a kétségbeesésed a célod, vagy a vágyad elérését illetően?

A helyzet az, hogy a kétségbeesés és a küzdelem energiájába a félelem is beleivódott, amire az univerzum reagál. Ez a szorongásod – miszerint az, amire vágysz, talán nem is ölt testet – a korlátok, a késleltetés és az elégedetlen manifesztáción keresztül tükröződik vissza az életedben.

Mit tudsz tenni ebben az esetben?

Mivel minden fejben dől el, ezért van az, hogy a megadás gyorsabb eredményt hoz. Amikor átadod az óhajodat az univerzumnak, elengeded azokat a félelmeket is, amelyek korábban leblokkoltak téged.

Az elengedéshez a következő kijelentést is használhatod:

„Tudom, hogy a vágyam a lehető legjobb módon nyilvánul meg az életemben, még akkor is, ha nem vagyok teljesen biztos ennek módjában.”

Ez az összetett mondat nem pusztán egy kijelentés, hanem egy bizonyosság, egy megerősítés, amivel kinyitod a bejárati ajtót, és üdvözlöd a vágyadat az otthonodban.

Egyes emberek úgy vélik, hogy az elengedés egyenlő azzal, hogy „ez a vágyam nem érdekel többé”. Azonban pont az ellenkezője az igaz: minél nagyobbra értékelsz egy vágyat, annál több aggodalmaskodást, szorongást és kishitűséget tudsz behívni ezzel együtt a gondolatiságodba, ami aztán a tevékenységedre és a tervezett lépéseidre is hatással lesz.

Ezért érdemes bizonyosággal hozzáállni az aktuális céljaidhoz, vagy egy adott vágyadhoz, hogy ne is legyen más lehetősége, csak a megvalósulás!

Mini csoportok bejegyzés képe

Az egyik mini csoportomon kifejezetten a Belső gyermek témájával foglalkozunk. Ha érdekel, kattints a képre, és tudj meg róla többet.

Üdvözöllek!

Kövesd a facebook oldalam, hogy első kézből értesülj az újdonságokról. smile

Dallos Mónika vagyok. Örülök, hogy elolvastad a bejegyzésem. Cikkeimmel és csoportjaimmal támogatni akarlak abban, hogy minél több információval és módszerrel rendelkezz ahhoz, hogy egyről a négyre juss. Remélem, találtál valami hasznosat ehhez ebben az írásomban.

Hasonló bejegyzések

3 boldogságot blokkoló kifogás rombolása

3 boldogságot blokkoló kifogás rombolása

A kifogások olyan beidegződések, amiket a hárító mechanizmusok közé sorolunk, és amik igen sok kellemetlenséget tudnak okozni számodra – akkor is, ha te élsz ezekkel; és akkor is, ha ismersz valakit, aki rendszeresen ezekkel hárít bizonyos dolgokat. A kifogás nem...

Egy tény a kifogásról

Egy tény a kifogásról

Olyan könnyen jönnek a magyarázataink, a mentségeink és a különböző hazugságok, amikkel felmentjük magunkat bizonyos dolgok alól. Ha eleged van ebből az önsorsrontó működésből, akkor olvass tovább, és tudd meg, mit tehetsz ellene? 🙂 A kifogások szuperül megtervezett...

Küzd le a változtatás egyetlen akadályát!

Küzd le a változtatás egyetlen akadályát!

Változás, halogatás, működő, de kellemetlen körülmények... Nem mozdulunk, pedig a szívünk azt súgja, lehetne jobb is... A cikkben ezt a témát járom körbe. A változástól való félelem egy egyetemes félelem. Senki sem szereti, ha gyökeres változások történnek az...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .