A kezdeményezés alaptörvényei

A kezdeményezés alaptörvényei bejegyzés képe

Úgy döntöttem, hogy készítek egy bejegyzést a kezdeményezésről. Nem apróztam el a dolgot, 3 fontos tényt is megosztok veled erről.

Igazán szerencsés nő vagyok, mert elmondhatom, hogy az eddigi életem során 5 férfi szólított le az utcán. Azt gondolom, hogy ez egy totális rekord.

Igazán elszomorító, hogy ez a férfi magatartás kezd kikopni, vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy kihalni.

Értem én, hogy a világ változásával a férfiak kevesebb késztetést éreznek magukban ahhoz, hogy lépéseket tegyenek a számukra szimpatikus nő felé. Értem én, hogy vannak bizonyos szorongató tévhitek, amik miatt csökken a cselekvési szándék…

A kezdeményezés napjainkban
A kezdeményezés napjainkban…

Amikor még nem is léteztem, akkoriban társadalmi elvárás volt, hogy a férfiak minél hamarabb megházasodjanak és családot alapítsanak. Értem, hogy a szerepek változása hatást gyakorolt mindenkire. Ezek mellett szükségesnek tartom, hogy az alapigazságok nem merüljenek feledésbe.

És itt jön a nagy titok, amit valójában minden férfinak jól az eszébe kell vésnie. Minden nő – még az is, aki tagadja –, tehát minden nő alfahímnek tekinti azt a férfit, aki leszólítja, aki kezdeményez. Tudomásom szerint a legtöbb férfi alfahím szeretne lenni.

Bármennyire is furcsán hangzik, és bármennyire nem hiszed el, minden egyes nő, akihez te oda mész, férfinak fog tekinteni. Még tudattalanul is, mert ezeket az emberek általában nem tudatosítják magukban. Mert hát nem mindenki elemez olyan mértékben, mint a szakemberek. Zárójel bezárva.

Tehát ha minden vágyad, hogy alfahím legyél, akkor dobd ki a fenébe a kételyeidet, és kezdeményezz!

A második tény a következő. Amíg a világ a világ, és amíg a magzatok női nemi szervvel és férfi nemi szervvel jönnek a világra, addig a nőiséghez és a férfisághoz tartozó energia járja át az ő működésüket és a rendszerüket.

Eszerint a férfi dolga a kiáramlás, a nőé pedig a befogadás. Mindegy, hogy ki mit mond! Mindegy, hogy milyen nézeteket vallanak, vagy épp melyik manipulálás a divatos.

Ez mindig egy alapigazság lesz: a nők a női nemi szerv felépítése miatt mindig a befogadó energia lesz. A férfiak a férfi nemi szerv felépítése szerint mindig a kiáramló energia lesz. Emiatt is várjuk a férfiaktól, hogy ők tegyék meg az első lépést. Pont.

Most megismertél kettő alapelvet és nagyon szeretnélek arra ösztökélni, hogy jártadban keltedben éld meg a férfi energiádat és menj oda ahhoz a nőhöz, aki szimpatikus a számodra. Mert hidd el, hogy megéri. Mindig. 😎

Persze tudom, hogy nagy az esélye a visszautasításnak, amit lehet, hogy bizonyos helyzetekben nem annyira könnyű kezelni vagy feldolgozni. Én azt gondolom, hogy minden a hozzáálláson múlik. Ha képes vagy ezeket a visszautasításokat átkeretezni és nem beleragadni ezekbe a tapasztalatokba, akkor képessé válsz arra, hogy más szemmel nézd ezt a reakciót.

Úgy is tekinthetsz erre, hogy ez csak egy útbaigazítás, ez csak egy válasz, hogy valójában ti ketten nem illetek össze. Nincs dolgotok egymással. Te megtetted, amit meg lehetett és mész tovább.

Szerintem fontos, hogy erre helyezd a fókuszod. Inkább ismerd el, hogy átjárt a bátorság, megélted a férfi energiáidat és odamentél egy vadidegen nőhöz, akit leszólítottál és kezdeményeztél egy beszélgetést, egy találkát, egy poént, vagy bármit.

Párban szép és egyszerűbb

Persze vannak olyan lehetőségek, ahol megtanulhatod az indirekt és a direkt kezdeményezési módszert is. Én azt mondom, tök mindegy, hogy hogyan csinálod, csak csináld. Minél többet gyakorlod, annál könnyebb lesz. 👍

Mindig mindennek két oldala van. Jogod van tudni azt is, hogy mikor a nő megy oda hozzád, akkor általában az milyen konklúziót eredményez benne.

Röviden a mínuszból indulsz. Kivéve, ha csicska szeretnél lenni. Elnézést kérek a megfogalmazásomért. Tudjuk, hogy vannak olyan személyek, akik dominálni és uralkodni akarnak, mert számukra így biztonságosabb az élet.

Ha ebben a szereposztásban a férfit cserkészik be direkt, vagy indirekt módon, akkor az esetek többségében a nőnél lesz a kormány és hagyod, hogy ő vezessen.

Vannak azonban olyan kapcsolatok, ahol a nő tette meg az első lépést és kezdeményezett egy beszélgetést. Ezek a kapcsolatok ettől függetlenül képesek jól működni. De vannak olyan hölgyek, akik ezután a lépés után azzal a tanulsággal gazdagodnak, hogy már ez is az ő dolguk. Emiatt pedig elégedetlenek lehetnek. Neked pedig oda kell tenned magad, hogy éreztesd, megérte, amiért a hölgy volt kiáramló és ő cserkészett be téged.

Kezdeményezés - hódítás

Zárszóként még leírom, hogy a legtöbb nő arra vár, hogy meghódítsák. Úgyhogy menj, mert egy hús-vér nő százszor jobb a markodnál. 😉

Bejegyzés kelt: 2024.04.02.

Képek forrása:
canva.com és saját szerkesztés

Üdvözöllek!

Kövesd a facebook oldalam, hogy első kézből értesülj az újdonságokról. smile

Dallos Mónika vagyok. Örülök, hogy elolvastad a bejegyzésem. Cikkeimmel és csoportjaimmal támogatni akarlak abban, hogy minél több információval és módszerrel rendelkezz ahhoz, hogy egyről a négyre juss. Remélem, találtál valami hasznosat ehhez ebben az írásomban.

Hasonló bejegyzések

Interjú: Az Otthoni sárkánytartás lehetőségei

Interjú: Az Otthoni sárkánytartás lehetőségei

A Szeged a Mindenem hírportál megkeresett, mert kíváncsi volt a Házisárkány projektemre. Erről beszélgettünk most a szerkesztővel, Tuska Árpáddal. Árpi: A házisárkány jelzőt azokra a nőkre használjuk, akik valamiért uralkodni akarnak párjukon, bár ez nem csak a női...

Az elutasítás árnyoldalai

Az elutasítás árnyoldalai

A mai cikk egy igen komoly témáról szól. Talán nem is gondoltad volna, hogy ennek a reakciónak milyen szintjei vannak, és milyen hatást gyakorol a másik félre... Olyan sokféle elutasítás létezik a világon! Mi most a párkapcsolaton belüliekre fókuszálunk. A teljesség...

Mi a különbség a párkapcsolat és a társkapcsolat között?

Mi a különbség a párkapcsolat és a társkapcsolat között?

Gondolkodtál már azon, hogy vajon mi lehet a különbség eközött a két fogalom között? Ebben a bejegyzésemben erről foglalom össze a tapasztalataimat. Meglátásom szerint a párkapcsolatban legalább az egyik fél éretlen. Vagyis olyan fel nem dolgozott gyerekkori traumákat...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .