Együttműködési keretek

1. Szándék

Nekem az a szándékom, hogy minden tudásommal és eszközömmel támogassalak Téged. Hozzá segítselek olyan muníciókhoz, erőforrásokhoz, stratégiákhoz, vagy ha csoportos foglalkozáson veszel részt, akkor olyan technikákat tanítsak meg Neked, amelyekkel egyről a négyre jutsz.

Csak úgy tudunk együttműködni, ha azonosak a szándékaink.

2. Foglalás után

Miután lefoglaltad az időpontot, a rendszer betölt egy köszönöm oldalt, ahol lehetőséged van meghatározni a témát egy rövid kérdőív segítségével. Ennek a kérdőívnek a kitöltésére a legelső találkozásunk előtt van szükség. Amennyiben telefonon már beszéltünk és meghatároztuk a témát, akkor szükségtelenné válik a kérdőív kitöltése.

3. Az elköteleződés

Minden időpontfoglalás fizetési kötelességgel jár. Azért dolgozom és művelem a hivatásom, hogy támogassalak, és olyan muníciókat adhassak át Neked, vagy az engem megkeresőknek, amikkel egyről a négyre tudsz és tudnak jutni.

Amennyiben adok valamilyen akciót vagy egyéb kedvezményt, az mindig a legelső találkozás alkalmára vonatkozik, és azok a feltételek lesznek érvényesek, melyeket az adott akcióhoz, vagy kedvezményhez kötök.

Ezzel együtt minden időpontfoglalás fizetési kötelessége jár.

4. Időpont módosítás

Amennyiben úgy adódik, hogy mégsem tudsz eljönni a foglalt időpontra, úgy 24 óra áll a rendelkezésedre arra, hogy módosíts az időpontodon.

Hogyan tudod ezt megtenni? Kérlek, írj egy sms-t, vagy csörgess meg és visszahívlak! Persze facebookon is megkereshetsz, vagy az e-mail címemre is írhatsz.

Kérlek, tartsd tiszteletben az időpontodat. Nem csak Veled dolgozom, és ha a megbeszélt időpont előtt 5 perccel, fél órával, 1, vagy 2 órával módosítasz, azzal megfosztassz mást a fejlődés lehetőségétől.

5. Platform módosítás

A személyes találkozások híve vagyok! Személyes formában könnyebb reagálnunk egymás non-verbális gesztusaira. Noha tudom, hogy az élet nem mindig úgy alakul, ahogyan mi szeretnénk. Emiatt lehetőséged van online konzultációra módosítani a személyes találkozásunkat, ha valami miatt mégsem tudsz eljönni a Stúdiómba.

Arra kérlek, hogy ne centizd ki a módosítást! Kérlek, tartsd szem előtt, hogy nem csak Veled dolgozom! Egy személyes megbeszélés után, amit egy másik embertársaddal folytattam, szükségem van időre ahhoz, hogy megteremtsem a lehetőségeket az online találkozónkhoz.

6. Hétvégi időpontok

Amennyiben nem találsz hétköznap időpontot, és leginkább hétvégén érsz rá, akkor kérlek, tudd, hogy van lehetőséged időpontot kérni szombatra. A vasárnap nem alkalmas számomra egyéni konzultációra, azonban a szombatok igen.

Egyelőre nem számítok fel érte semmilyen plusz költséget, hiszen amíg azonos a szándékunk, addig abban bízok, hogy a Te érdeked is az, hogy megbirkózz a problémáddal, ezért megtisztelsz a jelenléteddel.

7. Lehetőségeid

A digitális világ fejlődésével létrejött egy bővítmény, aminek a segítségével időpontot tudsz foglalni hozzám. Azonban, ha nagyon sürgős a helyzet és másképp szeretnél egyeztetni, akkor arra ösztökéllek, hogy keress meg telefonon. Ha nem tudom felvenni, vissza foglak hívni. Számom: 30/422-59-61

Tapasztalataim szerint a telefonhívás a leggyorsabb, persze ez nem zárja ki az e-mail, vagy a facecbook üzenetküldő platformokat sem.

8. Magázódás, tegeződés

A bejegyzéseimben és a honlapomon is a tegező kommunikációs formulát választottam. Amennyiben számodra kényelmesebb a magázódás, akkor elsősorban elnézést kérek Tőled, amiért megsértem a kereteidet. Mindemellett leszögezem, hogy magázó stílusban is együtt tudunk működni a megoldásfókuszú beszélgetéseink, vagy a csoportfoglalkozások során.

Több példám is van erre: volt pár ügyfelem, akivel magázó stílusban beszélgettünk, és dolgoztunk.

Profilkép rólam

Elérhetőségeim

📱:  30/422-59-61

📧: hello@dallosmonika.hu

Zárásképp csak annyi, hogy ha szükséged van rá, rugalmas vagyok! Mindig. De biztos sejted, hogy alapos indok miatt kellett létrehoznunk ezt a megállapodást.

Köszönöm szépen az együttműködésed! 🙂