Hova rejtettem a könnyeim?

OH-Kártyákkal a testi tünetek kutatására

Egyik ismerősömmel egy különleges témát vizsgáltunk meg az OH-kártyák segítségével. Vele több alkalommal kártyáztunk már és nyitott volt arra, hogy ránézzünk a szemkönnyezése okára.

Témája kapcsán a véletlen húzás módszerét alkalmaztuk. Tehát nem látta milyen képeket húz az asztalon szétterített kártyák közül. A kép és szó kombinációja segített neki abban, hogy leásson magában és megtalálja fizikai tünetei okát.

A kártyák olyan témát hoztak fel ismerősöm számára, melyet mélyen elrejtett magában, de az eszköz segítségével és a nyitottságának hála, tudott róla beszélni.

A véletlenül húzott OH-kártyák beszédesek
A véletlenül húzott OH-kártyák beszédesek…

A kártya és szó kombinációjából azt ismerte fel, hogy gyermekként olyannyira megerősítette magát a szülei konfliktusos kapcsolata miatt, hogy leblokkolta az érzékszerveit. „Nem látok, nem hallok, nem érzek.”

Erős volt és nem sírt, inkább a fiatalabb testvéreiről gondoskodott. A gyermekkorában el nem sírt könnyek viszont felnőtt életében okoztak számára nehézséget. Beszélgettünk arról, hogy hol és hogyan lehet tere a sírásnak, hogyan tudja kiadni magából bánatát, hogy tudja felszabadítani belső gyermekét? 🙂

A bejegyzéssel az volt a célom, hogy bemutassam neked kedves Felfedező, hogy az OH-kártyák segítségével bizonyos testi tünetekre is rá tudunk nézni. Nem garantálom, hogy megtaláljuk a megoldást! Valamint azt is le szeretném szögezni, hogy az orvosi vizsgálatot semmilyen szeánsz sem helyettesítheti!

Azonban a gyakorlat során OH-instruktorként azt tapasztaltam meg, hogy ismerősöm rálátott az okokra, melyek segíthetnek neki tünetei kezelésében.

Önismeretre fel! 😉

Bejegyzés kelt: 2020.09.08.

Képek forrása:
canva.com és saját szerkesztés

Fotózott kártyapaklik:
OH alap csomag és Morená pakli

Üdvözöllek!

Kövesd a facebook oldalam, hogy első kézből értesülj az újdonságokról. smile

Dallos Mónika vagyok. Örülök, hogy elolvastad a bejegyzésem. Cikkeimmel és csoportjaimmal támogatni akarlak abban, hogy minél több információval és módszerrel rendelkezz ahhoz, hogy egyről a négyre juss. Remélem, találtál valami hasznosat ehhez ebben az írásomban.

Hasonló bejegyzések

A hipochondria rejtelmei OH-val

A hipochondria rejtelmei OH-val

Avagy mitől válhat zavarrá ez a pótcselekvés? És mi miatt pakolhatja bele magát valaki az előidézett állapotok kényelmetlenségébe? A napokban egy 20’as éveinek az elején járó fiatallal OH-ztam. Korábban beszélgettünk már és meghatároztuk azokat a témákat, amik...

Elég muníció vagyok Magamnak!

Elég muníció vagyok Magamnak!

Történet egy Nőről, aki meglelte a saját erejét. Ez az egy éve tartó időszak Mindenkinek nehéz! Korlátozva vagyunk, és úgy érzem, meg vagyok fosztva jónéhány lehetőségtől, ami az ismerkedést illeti. Március hónap számomra leginkább a hullámvölgyek mocsaráról szólt....

Kapcsolati megújulást hozó OH-gyakorlat

Kapcsolati megújulást hozó OH-gyakorlat

Megismertünk és megtanultunk egy összetett gyakorlatsort az OH-alapképzésre épülő Kapcsolati OH továbbképzésen. Rajongok ezért a feladatért, mert gyönyörűen megmutatja, mik azok a minták, amiket a szüleinktől tanultunk el és alkalmazunk a párkapcsolati életünk során....

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .