Hol van a gödör alja?

OH-gyakorlattal a mélybe ásott nehézséget is rendezzük

Egyik ügyfelem első alkalommal próbálta ki az OH-kártyákat. Nagyon bátor volt, mert már az elején a véletlen húzás módszerével választott a kép-, és szókártyák paklijából.

Első nehézségként a húzott kép és szókártya kapcsán azt fogalmazta meg, hogy volt egy egészségügyi problémája, melyet sokáig elhanyagolt. Beszélgetésünk során arra jutottunk, hogy ezzel már elkezdett foglalkozni, kezelésekre jár, ezért tovább keresgéltünk.

Következő elakadásának azt látta meg, hogy feszültséget okoz számára az, hogy távolabbi rokonai nem járulnak hozzá ahhoz, hogy meglátogassa beteg nagybátyját.

Harmadik nehézségként egyik nagyszülője elvesztését hozta fel benne a kártyakombináció. A téma kapcsán beszélgettünk a gyászfeldolgozás folyamatairól és arról, hogy hol tart ő ebben jelenleg. Egy szerettünk elvesztéséről sosem könnyű beszélgetni, ezért ügyfelem számára is több érzelmet szabadított fel a téma.

A negyedik és egyben utolsó elakadás, melyet megosztott velem, egy gyermekkori élménye volt. Elmondta, hogy kisgyermekkorában vesztette el legkedvesebb házi állatát egy autóbalesetben. A probléma nagyon mélyen volt és mélyen érintette őt. A beszélgetés során meglátta, hogy egy olyan eseményért hibáztatja önmagát, melyért nem Ő volt a felelős. Ő kisgyermek volt, nem Ő volt a háziállat gazdája, mégis hosszú évekig cipelte magával ezt a terhet.

Mélyre ásott belső érzés rendezése

Az elakadások feltárása után megkértem, hogy húzzon a pakliból egy-egy kép és szókártyát, azzal a céllal, hogy a kártyakombinációból megszülethessen egy felszólítás, ami segít számára az elakadásokból kivezető út megtalálásához. 🙂

Kedves érdeklődő, most megismerted, hogy egy OH-pillanat levezethet egy olyan gödör aljára, mely alaposan be lett temetve. A feltárási folyamatok heves érzelmeket válthatnak ki, de biztosíthatlak róla, hogy az üléseken minden érzelemnek van helye! Minden ügyfelem szabadon kifejezheti bánatát és egyéb érzését! Zsebkendő mindig van nálam! 😉


A fejleményekről:
A kártyázás után nagyjából 9 hónappal azt a visszajelzést kaptam ügyfelemtől, hogy továbbra is felelősnek érzi magát és a sofőrt háziállata elvesztésért, de feldolgozta és el tudja fogadni a történteket.
A segítő beszélgetéseknek nem az a célja, hogy megmásítsuk a múltat! Fókuszunkba az adott téma lecsupaszítása kerül, hogy inkább a tények váljanak láthatókká! Így pedig feldolgozhatóvá és elfogadhatóvá szelídüljön az emlék. Ahogy ebben az esetben is: a folyamat eredménye a feldolgozás és elfogadás lett.


Önismeretre fel! 😉

Bejegyzés kelt: 2020.04.20.

Képek forrása:
canva.com és saját szerkesztés

Üdvözöllek!

Kövesd a facebook oldalam, hogy első kézből értesülj az újdonságokról. smile

Dallos Mónika vagyok. Örülök, hogy elolvastad a bejegyzésem. Cikkeimmel és csoportjaimmal támogatni akarlak abban, hogy minél több információval és módszerrel rendelkezz ahhoz, hogy egyről a négyre juss. Remélem, találtál valami hasznosat ehhez ebben az írásomban.

Hasonló bejegyzések

A hipochondria rejtelmei OH-val

A hipochondria rejtelmei OH-val

Avagy mitől válhat zavarrá ez a pótcselekvés? És mi miatt pakolhatja bele magát valaki az előidézett állapotok kényelmetlenségébe? A napokban egy 20’as éveinek az elején járó fiatallal OH-ztam. Korábban beszélgettünk már és meghatároztuk azokat a témákat, amik...

Elég muníció vagyok Magamnak!

Elég muníció vagyok Magamnak!

Történet egy Nőről, aki meglelte a saját erejét. Ez az egy éve tartó időszak Mindenkinek nehéz! Korlátozva vagyunk, és úgy érzem, meg vagyok fosztva jónéhány lehetőségtől, ami az ismerkedést illeti. Március hónap számomra leginkább a hullámvölgyek mocsaráról szólt....

Hova rejtettem a könnyeim?

Hova rejtettem a könnyeim?

Egyik ismerősömmel egy különleges témát vizsgáltunk meg az OH-kártyák segítségével. Vele több alkalommal kártyáztunk már és nyitott volt arra, hogy ránézzünk a szemkönnyezése okára. Témája kapcsán a véletlen húzás módszerét alkalmaztuk. Tehát nem látta milyen képeket...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .